Snabblån utan UC

Vi kan erbjuda lån upp till 20 000 kr utan UC om du går via vårt formulär. Kreditupplysningen kommer göras hos Creditsafe och Bisnode när du ansöker om ett mindre lån. Direkt efter din ansökan kommer du få besked om vilka långivare som kan låna ut pengar till dig.

Att ta ett snabblån utan UC är att föredra då för många UC-förfrågningar kan påverka ens kreditvärdighet negativt.

Detta är kreditupplysningsbolag som skiljer sig från UC i den bemärkelsen att din kreditvärdighet inte kommer att påverkas negativt. Det är nämligen bara kreditgivaren som kan se den aktuella kreditupplysningen som precis gjorts.

Varför påverkas min kreditvärdighet negativt vid UC?

För många UC-förfrågningar påverkar din kreditvärdighet negativt när det kommer till att få nya lån, teckna avtal eller när du ansöker om ett nytt kreditkort. Anledningen till att bankerna tolkar för många UC som negativt är att de ser dig som en större ekonomisk risk då dem tror att att du har ansökt om flera lån, teckna abonnemang etc. vilket kommer påverka din betalningsförmånga.

Hos www.minuc.se kan du se ditt kreditbetyg som du har hos UC idag. Man klassificeras på en skala från 0.1% (Utmärkt) till 100% (Svag) där ju lägre risk i procent du har desto större chans har du för att få ett lån godkänt. Här kan du även se hur många UC-förfrågningar du har innan de försvinner. Tänk på att varje UC sparas i ditt register i 12 månader innan de tas bort. Läs mer om kreditupplysningsbolagens kreditbetyg hos www.mystep.se för att se vilka scoringmodeller och kreditklasser de använder sig av.