Snabblån utan UC

Vi kan erbjuda lån upp till 10 000 kr utan UC. Kreditupplysningen kommer göras hos Creditsafe och Bisnode när du ansöker om ett mindre lån.

För lån över 10 000 kr kommer en UC tas på dig. Använd sökformuläret och fyll i hur mycket du vill låna samt e-postadress för att komma vidare till nästa steg i ansökningsprocessen.

*Representativt exempel: Lån om 15 000 kronor i 12 månader med en årsränta på 25.74% ger en effektiv ränta på 29%. Månadskostnaden kommer vara 1 431 kr och du betalar tillbaka totalt 17 173 kr varav 2 173 kr är kreditkostnaden.

Lånen som förmedlas kan klassas som högkostnadskrediter vilket innebär att den effektiva räntan är högre än 29.5%. Sådan lån kan vara en risk för din privatekonomi. Kontakta din kommun för mer information om budget- och skuldrådgivning.

Snabblån utan UC

Att ta ett snabblån utan UC är att föredra då för många UC-förfrågningar kan påverka ens kreditvärdighet negativt.

Genom att klicka för att du vill söka lån utan UC i låneformuläret ovan så kommer vi endast kontakta kreditgivare som tar kreditupplysning via Creditsafe och Bisnode.

Detta är kreditupplysningsbolag som skiljer sig från UC i den bemärkelsen att din kreditvärdighet inte kommer att påverkas negativt. Det är nämligen bara kreditgivaren som kan se den aktuella kreditupplysningen som precis gjorts.

Varför påverkas min kreditvärdighet negativt vid UC?

För många UC-förfrågningar påverkar din kreditvärdighet negativt när det kommer till att få nya lån, teckna avtal eller när du ansöker om ett nytt kreditkort. Anledningen till att bankerna tolkar för många UC som negativt är att de ser dig som en större ekonomisk risk då dem tror att att du har ansökt om flera lån, teckna abonnemang etc. vilket kommer påverka din betalningsförmånga.

Hos www.minuc.se kan du se ditt kreditbetyg som du har hos UC idag. Man klassificeras på en skala från 0.1% (Utmärkt) till 100% (Svag) där ju lägre risk i procent du har desto större chans har du för att få ett lån godkänt. Här kan du även se hur många UC-förfrågningar du har innan de försvinner. Tänk på att varje UC sparas i ditt register i 12 månader innan de tas bort. Läs mer om kreditupplysningsbolagens kreditbetyg hos www.mystep.se för att se vilka scoringmodeller och kreditklasser de använder sig av.

Ansök om lån utan UC

Om du inte vill att vi ska göra jämförelsen åt dig så har vi tagit fram några av de mest populäraste kreditgivarna som använder Creditsafe eller Bisnode vid kreditupplysning. Klicka på TILL ANSÖKAN för att komma vidare till kreditgivarens låneansökan.

Dessa kreditgivare har högkostnadskrediter.

Ferratum

30 000 kr

Maxbelopp

1 - 46 mån

Löptid

-

Räntefritt

Creditsafe

Kreditupplysning
Monetti

20 000 kr

Maxbelopp

1 - 12 mån

Löptid

-

Räntefritt

Bisnode

Kreditupplysning
Loanstep

5000 kr

Maxbelopp

14 - 150 dgr

Löptid

5000 kr

Räntefritt

Creditsafe

Kreditupplysning
Frogtail

40 000 kr

Maxbelopp

1 - 3 år

Löptid

-

Räntefritt

Bisnode

Kreditupplysning
Mobillån

40 000 kr

Maxbelopp

1 - 24 mån

Löptid

-

Räntefritt

Bisnode

Kreditupplysning
Tryggkredit

40 000 kr

Maxbelopp

1 - 24 mån

Löptid

-

Räntefritt

Bisnode

Kreditupplysning